Få råd med resan till Funäsdalen

blancolan-fjallsemesterFunäsdalen bjuder tillsammans med Funäsdalsberget på möjligheter till en fjällsemester utöver det vanliga. Dessvärre är en vistelse med transport, boende, mat, liftkort och diverse andra aktiviteter inte helt gratis.

Genom att göra en överblick över de kostnader som kan tänkas komma att uppstå så kommer du snart inse om resan är genomförbar ur ett ekonomisk perspektiv. Skulle resan bli för dyr samtidigt som du vet att detta beror på temporära ekonomiska bekymmer så kan ett blancolån vara en lösning på dina problem.

Att ta ett blancolån blir allt vanligare för att finansiera resor, renoveringar eller köp som inte är möjliga just vid tillfället då behovet finns. Ett blancolån är inget komplicerat utan helt enkelt ett lån utan någon form av säkerhet (t.ex. en bil eller ett hus).

Håll koll på kostnader som kan uppstå

En resa till Funäsdalen och Funäsdalsberget innebär inte nödvändigtvis några enorma kostnader men på en semester kan alltid oväntade saker hända, saker som innebär oväntade utgifter. För att pengarna ska räcka hela semestern så gäller det att du har koll på både de väntade och de oväntade utgifterna:

  • Transport – Planera dina resekostnader till och från Funäsdalen samt kostnader för transport under semestern.
  • Boende – Jämför gärna boende på förhand för att hitta ett boende som passar såväl dina behov som din plånbok.
  • Liftkort & Aktiviteter – Pris för liftkort är alltid fast och ofta enkelt att ta reda på i förväg. Genom att planera och boka in även övriga aktiviteter blir din ekonomi för resan lättare att överblicka och ha löpande koll på.
  • Mat & Dryck – På semestern ska man unna sig det där lilla extra men spendera inte för mycket pengar i början av resan om du är rädd för att reskassan ska sina under de sista dagarna.
  • Oväntade utgifter – Att ha koll på oväntade utgifter är svårt då de är just det, oväntade. Här gäller det att du har en buffert som skyddar dig mot en tom plånbok om det oväntade och dyra skulle inträffa.
  • Ränta för blancolån – Skulle du ta ett blancolån för att finansiera din fjällsemester i Funäsdalen så kommer räntekostnader att tillkomma.

Ansök om lån för att finansiera resan

Att ansöka om ett lån för att resa är inget som kommer påverka långivares beslut att låna dig pengar. Så länge du vet att du kommer att kunna betala tillbaka pengarna du lånar tillsammans med kostnaden för lånet, räntan, så är ett blancolån ett fullt rimligt sätt att finansiera resan till Funäsdalen. På Blancolån.nu kan du jämföra de långivare som finns på marknaden och hitta den långivare som kan erbjuda dig den lägsta räntan. En låg ränta innebär att kostnaden för resan i slutändan blir, förutom en låg räntekostnad, densamma som om du betalat den med egna pengar. Tänk bara på att ett lån alltid ska betalas tillbaka och att det därför blir ännu viktigare att hushålla med de pengar du har på resan och att du håller dig till din uppsatta resbudget.